TRÄTRAPPOR

Våra trätrappor tillverkas av marknadens ledande varumärke Drömtrappor®, Nordens största och ledande trapptillverkare. Fabriken har byggt trappor sedan 1923 och med lång erfarenhet leder de utvecklingen i branschen.

Drömtrappor® är drivande i säkerhetsfrågor – de arbetar systematiskt för att utveckla säkerheten i trappmiljön, såväl internt som inom branschen.
Drömtrappor® har utvecklat mängder av smarta lösningar som gör trapporna både säkrare och vackrare – exempelvis MountIn®.

Drömtrappor® utvecklar hela tiden nya metoder för att öka kundernas möjligheter att få precis den trappa som de drömmer om.
Företaget är beläget i Norsjö, Västerbotten, och de har en av Europas största anläggningar för produktion av trätrappor. Samtidigt är det en av de modernaste – med en mängd specialmaskiner. Och viktigast av allt: här arbetar 130 personer som alla brinner för att din trappa ska bli ditt hems vackraste möbel.


 

Panorama

Våra Panoramatrappor finns i två modeller, Panorama Design & Panorama Vision. Båda modellerna har infräst helglasräcke utan räckesståndare som gemensam nämnare. Panorama Design har ett glasräcke som går ner genom steget. Och Panorama Vision har ett glasräcke som bultas på utsidan av vangstycket.

Optimal balk

Modellserien Optimal balk tolkar nutidens minimalistiska trender utan att göra avkall på funktionalitet eller säkerhet. Denna trappa har en underliggande balkkonstruktion.

design

Modellserien Design innehåller våra trappmodeller som tar ut svängarna lite extra. Dessa trappor är ritade på beställning.


Optimal

Optimaltrappan ger med sina underliggande vangstycken en stark karaktär både till moderna och klassiska trappor.

Solid

Solidtrappor har alla sidovang med inborrade räckesståndare som gemensam nämnare. Det finns många val på olika räckestyper med räckesståndare i rostfritt stål eller trä. Det går även att få räcken i glas till dessa modeller.

Treppenmeister

Treppenmeister trappan är en trappmodel som saknar vang och har istället självbärande räcke och bärande vägginfästning, vilket förutsätter en vägg som klarar infästningskraven. Denna trappa ger en känsla av en svävande trappa som är väldigt luftig och stilren.


FLER EXEMPEL PÅ träTRAPPOR 

Nedan ser ni exempel på olika trätrappor som vi anpassat och levererat  

PANORAMa

Optimal Balk

design

Optimal

Solid

TREPPENMEISTER


MONTERING

Genom våra montörer får du ett professionellt montage som garanterar att du kommer att känna dig nöjd med din nya trappa i många år framöver!


GARANTI OCH VILLKOR TRÄTRAPPOR

Ladda ner vår PDF med villkor för garanti, produktion, konstruktion .m.m här.