Vi hjälper dig med ditt trapprojekt!

 

Alla våra trappor skräddarsys efter kundbehov.

 Med över 60 års samlad erfarenhet anser vi oss bra på det vi gör. När vi leverar och monterar trappor till våra nöjda kunder ställer vi de högsta kraven på våra produkters kvalité och på utformningen ut i minsta detalj. Vårt mål är att alltid sträva efter att vara en engagerad och lösningsorienterad samarbetspartner till ert projekt. Bland våra kunder finns allt från privatpersoner, arkitekter, byggföretag samt hustillverkare i hela Norden, Luxenburg och England men även Thailand. Våra trappförsäljare och montörer utför dagligen nya projekt och det spelar ingen roll om er trappa skall vara av trä, stål eller glas. En vacker trappa skapas av detaljer och ett gediget kunnande. Kom in till oss och diskutera ert kommande trapprojekt över en kopp kaffe. 


 

Våra trappor

Vi har ett stort utbud av olika trappmodeller, träslag och ytbehandlingar. Våra trappexperter hjälper er att hitta just den trappa som skulle sätta karaktär och prägel till just ert utrymme. Välkommen in till vår utställning för att bli inspirerad.

 

trätrappor

Våra trappor anpassas helt efter kundens förutsättningar och önskemål. Vi är specialister som kan hjälpa dig att hitta rätt trappa för ditt hem.
Vi tillverkar våra trätrappor hos Drömtrappor®, Sveriges ledande tillverkare. Oavsett vilken trappa du än väljer ur detta sortiment, så gör du ett bra miljöval.

Spiraltrappa 3.jpg

spiraltrappor

En spiraltrappa har ett vackert formspråk och ger en luftig känsla. Vi har Spiraltrappor i alla priskategorier och i en mängd olika utföranden och träslag. Allt från klassisk design med hela böjlimmade handledare och centerpelare i trä till stilrena, luftiga spiraltrappor helt i stål eller glas.

ståltrappor

ståltrappor

Enastående trappor med stålvangstycken kombinerat med trä- eller glassteg kan bli den centrala blickpunkten i ett rum. Med sina strama linjer och tunna vangstycken sticker dessa trappor ut från mängden.

lofttrappa

lofttrappor

Om trapputrymmet är begränsat kan en Lofttrappa vara lösningen. Med steg som överlappar varandra kan man få en nätt liten trappa som ändå har ett bra stegdjup. Vår kunskap ger dig mesta möjliga trappa på minsta möjliga utrymme.

 

Erfarna Montörer

Våra skickliga montörer hjälper till med installationen av er nya trappa eller trapprenovering. Montörerna har många års erfarenhet. Vi har hela södra, västra och mellersta Sverige som vårt arbetsfält.

 
 

montering

Genom våra montörer får du ett professionellt montage som garanterar att du kommer att känna dig nöjd med din nya trappa i många år framöver!

renovering

En renoverad trappa kan bli väldigt fin. Våra vana montörer kan hjälpa er med monteringen av en trapprenoveringssats. Men om du istället väljer att byta trappa så får du samtidigt andra möjligheter – till exempel att ändra planlösningen. En helt ny trappa behöver inte heller vara dyrare än en renovering. Vi ger dig råden du behöver!


 

 Vet du inte riktigt vad du letar efter?

Att köpa en trappa från Trappform, innebär så mycket mer än bara köpa en produkt. Vår känsla för detaljer, och vår expertis kan hjälpa er att hitta just er drömtrappa, oavsett om det gäller spiraltrappor, trätrappor eller designtrappor. Välkommen att kontakta våra kunniga säljare/designers och montörer för rådgivning av er nästa trappa. Besök gärna vår trapputställning i Göteborg för mer inspiration/information.

 
 

Tillbehör

Om du är intresserad av att komplettera eller underhålla din trappa kan du kontakta oss eller besöka vår utställning för att se närmare på våra tillbehör och för att få en prisuppgift.

 

VÄGGHANDLEDAR

Vägghandledare finns i flera olika modeller och träslag eller varför inte i läderlindat utförande.

HANDLEDARBESLAG

Vi har många olika typer av handledarbeslag, alltifrån traditionella handledarkrokar till mer moderna fästen i raka linjer. Dom finns i rostfritt stål, krom eller mässing.

RESTAIR®

Restair är trapprenoverings material för att klä in en befintlig trappa. Materialet är i ek eller ask och går att få obehandlad, olja, mattlackad eller laserad. Man kan välja på tre olika framkantsnosar och skivorna finns i fem olika längder.

OLJA

Vi säljer Svensk Kallpressad linolja till underhåll av din oljade trappa.

VALVKANTSRÄCKEN

Valvkantsräcken går att köpa i olika utförande och träslag. Dessa är helt måttanpassade till varje trapputrymme. Vi har även räcken för utomhusbruk.