SPIRALTRAPPOR

Våra spiraltrappor tillverkas hos Europas ledande tillverkare, Oavsett om du vill ha en spiraltrappa i trä, stål, gjutjärn eller glas så hjälper vi Er fram till den bästa lösningen. Vi erbjuder både kundanpassade modeller samt enklare modeller som kommer i fasta moduler. Spiraltrappan är den perfekta lösningen för ett effektivt utnyttjande av ett utrymme. Spiraltrappor har alltid ansetts som en vacker arkitektonisk detalj som går samman i perfekt harmoni med alla typer av byggnader och dekorationer. Deras sköna linjer och renheten hos deras material ger det perfekta resultatet för att anpassa sig till dina behov och idéer.

 

Spiraltrappor i glas

En spiraltrappa är stilren och exklusiv i sin design. Vi har glastrappor från Enesca och Marretti. Stegen är i tjockt klarglas och övriga detaljer i rostfritt stål för en luftig och lyxig känsla.

e20

E20 är en elegant spiraltrappa som har en vriden mittdel av PVC, istället för en traditionell mittstolpe. Trappan kombinerar raffinerad form och originaliteten i linjer. Trappan går att få öppen som tät och med en rad olika räcken. Diameter från 130 cm till 160 cm. Stegen finns i stål eller i massiv bok med flera olika lasyrer och i massiv ek. Måste stå mot minst en vägg.

Pure Wood

PURE Wood är en stilren inomhustrappa med massiva steg och handledare i massiv ek eller bok i olika lasyrer. Centerpelare och stående räckesståndare i målad metall (svart, vitt eller grått). Avstigningsplanet passar till både raka och rundade valvkanter.


Pure Steel

Pure Steel är en spiraltrappa för både inomhus och utomhusmiljö. Stilren i sin enkelhet och en god design. Trappan tillverkas i stål med en matt, pulverlackerad finish. Handledare i PVC som är i samma färg som trappans övriga detaljer. Spiraltrappan går att ställa i höjdled vid monteringstillfället. Svängningsriktning, höger- eller vänster varv. Avstigningsplanet passar till både raka eller runda valvkanter. Trappan görs i svart, vitt eller grått

Pure Inox

Pure Inox är en spiraltrappa som får sitt luftiga och stilfulla utseende av de liggande räckesståndarna i rostfritt stål. Centerpelaren och stolpar går att få i rostfritt stål eller målad vit, svart eller grå. Handledaren går att få i trä eller i rostfritt stål. Steg i massiv ek eller bok i diverse lasyrer.

Svinga & Loopen

Svinga och Loopen är gedigna och exklusiva spiraltrappor ifrån Drömtrappor. Loopen har sidovang och Svinga har självbärande räcke (vanglös). Handledare centerpelare och vangstycken är i böjlimmat trä. Räcken går att få i trä, rostfritt stål eller glas.


ÄR DU INTRESSERAD OCH VILL VETA MER? 

Lämna en offertförfrågan så återkommer vi till er med hur vi kan lösa dina önskemål.


fler eXEMPEL PÅ spiraltrappor 

Nedan ser ni exempel på olika spiraltrappor som vi anpassat och levererat 

 

Spiraltrappor Glas

e20

PURE WOOD

PURE STEEl

PURE INOX

SVINGA & LOOPEN


MONTERING

Genom våra montörer får du ett professionellt montage som garanterar att du kommer att känna dig nöjd med din nya trappa i många år framöver!