VI RENOVERAR DIN TRAPPA

Omvandlad din gamla trappa till något helt nytt

 

Efter renovering

Före renovering

 

Vår trapprenovering kommer från Trätrappor Norsjö som har byggt trappor sedan 1923. Idag är de Nordens både äldsta och största tillverkare av trätrappor, med omkring 125 anställda som förvaltar en lång och gedigen kunskap om trappor.

Den kunskapen har de byggt in också i ReStair®. Den kan vara osynlig för blotta ögat, men den finns där. Det handlar om vilka träbitar som väljs, hur dessa vänds, vilket lim de fogar samman dem med, hur limningen sker. Men det handlar också om många andra detaljer som de har tänkt på åt dig. Färgmatchning (trä är ett levande material med många nyanser, och det bör inte skilja allt för mycket i färg mellan stegen), val av ytbehandling och så vidare.

 

 
renovering-steg1

STEG 1

Restair skivorna sågas till och anpassas till de befintliga stegen och limmas där efter fast.

renovering-steg2

STEG 2

Bakkantslisten spikas fast i bakkant och låser på så sätt plansteget. En bakkantslist behövs enbart om man har en öppen trappa. Om trappan är tät så finns det även sättsteg som man kan limma fast på det befintliga sättsteget.

renovering-steg3

STEG 3

Resultatet efter en gjord trapprenovering. Vangstycken och räcke är målat innan Restair trapprenoveringssats är monterad.


 

VILL DU PRATA MED OSS OM DIN TRAPPA? 

Vill du bli kontaktad av en av våra säljare eller samarbetspartners kan du skicka ett mail till info@trappform.se så hör vi av oss till dig. .

 

 

RESTAIR® 

Trätrappor Norsjö tillverkar ReStair® för att du ska få en renovering som håller.

PDF