Vi hjälper dig med ditt trapprojekt!

 

Alla våra trappor skräddarsys efter kundbehov.

 Med över 60 års samlad erfarenhet anser vi oss bra på det vi gör. När vi leverar och monterar trappor till våra nöjda kunder ställer vi de högsta kraven på våra produkters kvalité och på utformningen ut i minsta detalj. Vårt mål är att alltid sträva efter att vara en engagerad och lösningsorienterad samarbetspartner till ert projekt. Bland våra kunder finns allt från privatpersoner, arkitekter, byggföretag samt hustillverkare i hela Norden, Luxenburg och England men även Thailand. Våra trappförsäljare och montörer utför dagligen nya projekt och det spelar ingen roll om er trappa skall vara av trä, stål eller glas. En vacker trappa skapas av detaljer och ett gediget kunnande. Kom in till oss och diskutera ert kommande trapprojekt över en kopp kaffe. 


 

Våra trappor

Vi har ett stort utbud av olika trappmodeller, träslag och ytbehandlingar. Våra trappexperter hjälper er att hitta just den trappa som skulle sätta karaktär och prägel till just ert utrymme. Välkommen in till vår utställning för att bli inspirerad.

 

trätrappor

Våra trappor anpassas helt efter kundens förutsättningar och önskemål. Vi är specialister som kan hjälpa dig att hitta rätt trappa för ditt hem.
Vi tillverkar våra trätrappor hos Drömtrappor®, Sveriges ledande tillverkare. Oavsett vilken trappa du än väljer ur detta sortiment, så gör du ett bra miljöval.

Spiraltrappa 3.jpg

spiraltrappor

En spiraltrappa har ett vackert formspråk och ger en luftig känsla. Vi har Spiraltrappor i alla priskategorier och i en mängd olika utföranden och träslag. Allt från klassisk design med hela böjlimmade handledare och centerpelare i trä till stilrena, luftiga spiraltrappor helt i stål eller glas.

ståltrappor

ståltrappor

Enastående trappor med stålvangstycken kombinerat med trä- eller glassteg kan bli den centrala blickpunkten i ett rum. Med sina strama linjer och tunna vangstycken sticker dessa trappor ut från mängden.

lofttrappa

lofttrappor

Om trapputrymmet är begränsat kan en Lofttrappa vara lösningen. Med steg som överlappar varandra kan man få en nätt liten trappa som ändå har ett bra stegdjup. Vår kunskap ger dig mesta möjliga trappa på minsta möjliga utrymme.